Servei d'Ocupació Local SOL Celrà

Entre els projectes que gestiona l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Celrà, les iniciatives relacionades amb l'ocupació tenen una presència destacada

Mitjançant el Servei d'Ocupació Local (SOL Celrà), l'àrea d'un disposa d'un servei d'Intermediació laboral en què les persones desocupades poden trobar una oportunitat en el mercat laboral. El SOL també dona resposta a empreses i entitats que cerquen personal laboral.

La borsa de treball, amb ofertes provinents de Celrà, Girona i dels pobles del Ter-Gavarres gestiona els currículums de diferents formacions i perfils laborals.

L'àrea col·labora amb el servei d'Ocupació Juvenil del Gironès i organitza cursos de formació per a persones treballadores, autònomes i empreses.

Formació contínua i per a l'ocupació

Es tracta d'una oferta de cursos i accions formatives per augmentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur.

Segons les necessitats formatives de les empreses locals, també es fan cursos destinats a la formació continua de les seves plantilles.

Destinat a

Persones en situació d’atur, persones en actiu i emprenedores.

Formació en xarxa

Formació en xarxa és un servei ofert per la Diputació de Girona que reuneix l’oferta formativa de millora de l’ocupabilitat a la demarcació de Girona.

Tota la informació que s’hi pot cercar és fruit del treball col·laboratiu de les entitats locals de promoció econòmica i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

En aquest enllaç trobareu els cursos disponibles i el formulari per a inscriure-s'hi:

👉 Catàleg de Formació en xarxa

Dades de contacte

Àrea de Promoció Econòmica
C/ Bòbiles, 9. 17460 Celrà
Tel. 972492567
A/e. promoeco@celra.cat

Servei d'Ocupació Local
A/e. sol@celra.cat

Personal tècnic responsable
Esther Albert i Narcís Torra

Regidor responsable
Josep Bartis

Enllaços útils

Recursos web de cerca de feina

Twitter

Twitter feed is not available at the moment.

Facebook

8 hores enrere

Promoció Econòmica Celrà
Acollim la trobada de recursos humans d'empreses químiques del Gironès, Selva i Vallès. #Celrà #Química #RRHH ... continuatorna
Mira-ho a Facebook
📲 #premisetech2023, organitzats per @AENTEG. 🟢Convocatòria oberta per a les candidatures fins al 16 d'octubre8⃣ categories ➕info👉http://bit.ly/3CfVSV8 ... continuatorna
Mira-ho a Facebook