L’Ajuntament de Celrà ofereix un ampli ventall de cursos i activitats formatives.
Escola Municipal d’Art de Celrà

L’Escola Municipal d’Art de Celrà està coordinada per l’Àrea de Cultura i programa diverses activitats culturals, amb l’objectiu d’oferir un espai d’aprenentatge en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals i la cultura en general.

S’hi imparteixen les disciplines de fotografia, dibuix i pintura, ceràmica, escultura i restauració de mobles. Així com monogràfics d’scrapbooking, serigrafia, raku, etc.

L’Escola està coordinada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà.

Més informació

Escola Municipal de Dansa de Celrà

L’Escola Municipal de Dansa de Celrà ofereix una formació, en dansa i altres disciplines entorn el cos i moviment, àmplia i de qualitat per a infants, joves i adults. L’EMDC és un centre autoritzat pel Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya i ofereix programes per a joves per encaminar la seva formació professional en l’àmbit de la dansa.

Activitats de l'EMDC

Cursos organitzats per l’Àrea de Promoció Econòmica

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza cursos i accions formatives durant tot l’any per augmentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, encaminats a la recerca de feina o a la millora d’aptituds professionals. Segons les necessitats formatives de les empreses locals, també es fan cursos orientats a la formació contínua de les seves plantilles.

El web Formació en xarxa de la Diputació de Girona aplega les accions formatives de les administracions locals de les comarques gironines.

Formació en xarxa

Altres cursos

Cursos de català
Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Celrà s’ofereixen cursos de català de diferents nivells: per saber els nivells que s’ofereixen, consulteu el llibret de cursos i tallers.

Per saber si hi ha places lliures en un nivell, contacteu amb l’Àrea d’Educació.

Aula de Teatre de l’Ateneu
Coordinada per l’Àrea de Cultura, l’Aula de Teatre de l’Ateneu ofereix diversos cursos, anuals i monogràfics, per a diferents grups d’edat.

Cursos per a gent gran
L’Ajuntament de Celrà organitza diverses activitats dirigides a la gent gran, la majoria de les quals es realitzen al casal de la gent gran i centre de dia Can Ponac.

Esports
L’Àrea d’Esports ofereix diverses activitats esportives al pavelló municipal. Celrà compta amb nombroses entitats esportives que ofereixen un ric ventall d’opcions per practicar esport.

Consulta el llibret de cursos i tallers

Informació destacada

Aula de Teatre i Escola Municipal d’Art: Inscripcions
Telemàticament a través de la web: escoladart.celra.cat

Documentació relacionada