L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà gestiona els equipaments culturals del Teatre L’Ateneu de Celrà, el Centre Cultural La Fàbrica i l’Escola Municipal d’Art, dóna suport a les entitats i associacions del municipi i és l’encarregada d’organitzar i coordinar diverses festes i activitats de caire festiu i cultural, dirigides pel propi ajuntament o per entitats i/o col·lectius del municipi.
Teatre L’Ateneu de Celrà

Edifici històric construït el 1913 pels propietaris de La Fàbrica Brillas i Pagans i remodelat el 2006. Té una capacitat per a unes 190 persones, amb programació estable de teatre, música, circ i dansa durant tot l’any.

Ateneu de Celrà

Escola Municipal d’Art de Celrà

L’Escola Municipal d’Art de Celrà està coordinada per l’Àrea de Cultura i programa diverses activitats culturals, amb l’objectiu d’oferir un espai d’aprenentatge en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals i la cultura en general.

Més informació

Casal Artístic

L’Àrea de Cultura i l’Escola Municipal d’Art de Celrà, organitzen un casal artístic durant el mes de juliol, dirigit a infants d’entre 8 i 14 anys, on es fan diverses activitats artístiques i creatives, a través de les disciplines de dibuix i pintura, escultura, ceràmica, fotografia i restauració de mobles. També hi ha temps per anar a la piscina, visitar alguna exposició i fer sortides a l’entorn de Celrà.

Més informació i inscripcions

Festes i esdeveniments

En el municipi de Celrà s’organitzen nombroses activitats festives i commemoracions al llarg de l’any, la majoria de les quals s’han consolidat gràcies a la bona acollida per part de la població i que ja han esdevingut tradicionals. L’organització de la majoria d’aquestes festes és a càrrec de les entitats, que amb la col·laboració de l’Ajuntament, contribueixen a dinamitzar el calendari festiu del municipi.

Podeu consultar les festes i esdeveniments programades a l’agenda d’activitats.

Dades de contacte

Àrea de Cultura
1r Pis del Teatre L’Ateneu de Celrà
Plaça de l'Estatut, 1. 17460 Celrà
Tel. 872 72 32 65
A/e. cultura@celra.cat

Destaquem

Celrà, fàbrica d'arts
Portal de cultura de Celrà

Celracultura.cat