Des de Celrà, pel jovent i amb el jovent. L’equip de l’Àrea de Joventut de Celrà (Celrà Jove) treballa pel disseny, l’aplicació i l’avaluació de polítiques juvenils que garanteixin i fomentin l’apoderament juvenil, a través de l’ocupació; la dinamització del jovent i les entitats juvenils i el feminisme
Serveis de l’Àrea de Joventut

El Local Jove

Equipament municipal destinat al jovent a partir de 1r d’ESO per informar-se, apoderar-se, fer trobades, activitats i tallers.

Ubicat a la plaça de l’Església, disposa de 2 despatxos, 1 punt d’informació i orientació, 1 sala d’estudi, 1 sala polivalent, 1 cuina i 1 espai per veure pel·lícules, fer tallers o crear espais més distesos i relaxats.

Aula d'estudi

Espai fora de l’horari escolar que, a través del suport d’un professional, permet fer els deures, els treballs i oferir un espai per l’alumnat d’ESO o altres estudis. L’horari és de dilluns a dijous de 16.30 a 18 h.

Tardes joves

Si tens entre 12 i 18 anys i no saps què fer a les tardes a partir de les 17.30 h, al Local Jove oferim un espai de trobada on s’ofereixen diferents activitats plantejades o propostes per vosaltres. És un espai construït amb i per a vosaltres.

Algunes de les activitats són: jocs de taula, jocs vivencials, tallers, cinefòrums, cuina, espais de sexualitat, tallers de cosmètica i espai ecològic i saludable, entre altres.

Segons l’activitat, s’indicarà l’edat.

Connexions joventut

Conjunt de projectes que desenvolupa l’Àrea de Joventut de Celrà amb el suport de la Zona Jove de la Llera del Ter a l’Institut de Celrà: dinamització dels patis, tallers de relacions afectives, tallers de rap i racisme, tallers de prevenció de la LGTBIfòbia, tallers sobre l’amor i les violències, tallers d’orientació educativa i la jornada de delegats, entre altres.

Dades de contacte

Celrà Jove
Tècnica responsable
Mariona Salvador i Pujolràs

Regidor responsable
Aram Aymerich Besalú

Ubicació: Plaça de l’Església, 7, 17460 Celrà
Horari
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16 a 19 h i dijous de 16.30 a 18 h
Telèfon: 637 43 15 53 / 972 49 20 01
Acompanyament àmbit formatiu i acadèmic: 609 98 71 78
joventut@celra.cat

Segueix-nos

Si tens alguna idea o consulta, posa’t en contacte amb nosaltres a

Celrà Jove
@celra.jove
@celrajove
637 43 15 53