Des de Celrà, pel jovent i amb el jovent. L’equip de l’Àrea de Joventut de Celrà (Celrà Jove) treballa per l’aplicació de polítiques que garanteixin i fomentin la participació del jovent en el teixit formatiu, laboral i social del municipi, generant projectes i donant suport a l’associacionisme juvenil
Serveis de l’Àrea de Joventut

El Local Jove: equipament municipal destinat al jovent per formar-se, informar-se i realitzar activitats.
Ubicat a la plaça de l’Església, disposa de 2 despatxos, 2 sales polivalents i un punt d’informació.

Per a estudiar:

  • Aula d’estudi: Espai fora de l’horari escolar que ens permet fer els deures, els treballs i oferir un espai d’estudi per alumnes d’ESO. L’horari és de dilluns a dijous de 16.00 h a 17.30 h:Dilluns i dimecres: els i les joves de 12 a 14 anys.
    Dimecres i dijous: els i les joves de 15 a 18 anys.
  • Espai estudi: Sala habilitada per tenir un espai que faciliti l’estudi amb ordinadors, connexió a Internet, taules i cadires. L’horari és de dilluns a dijous de 17.30 a 19 h. Pensat per aquell jovent major de 16 anys. Segons l’activitat de la tarda jove, es pot limitar l’accés. S’avisarà amb antelació o s’informarà a través de cartell a l’entrada del mateix espai.

Tarda Jove
Si tens entre 12 i 18 anys i no saps què fer a les tardes a partir de les 17.30h al Local jove oferim un espai de trobada on s’ofereixen diferents activitats plantejades o propostes per vosaltres. Es un espai construït amb i per a vosaltres. Algunes de les activitats són: jocs de taula, jocs vivencials, tallers sobre diferents temes, cinefòrum, torneigs, cuina...

Segons l’activitat, s’indicarà l’edat.

Servei d’acompanyament juvenil
És un servei socioocupacional adreçat a joves de 16 a 24 anys que necessiten suport per orientar el seu futur formatiu o laboral. En aquest servei es desenvolupa el projecte Quetzal, que té per objectiu millorar les competències del jovent a través del treball individual, grupal i una oferta de feina durant 3 mesos.

Connexions joventut: conjunt de projectes que desenvolupen l'Àrea de Joventut de Celrà i la Zona Jove de la Llera del Ter a l'Institut de Celrà (dinamització dels patis, tallers per a la promoció de les habilitats per la vida, tallers de rap i racisme, tallers de prevenció de LGTBIfòbia, tallers sobre l'amor i les violències, tallers d'orientació educativa i jornada de delegats, entre d'altres)

Dades de contacte

Celrà Jove
Tècnica responsable
Mariona Salvador

Regidora responsable
Mercè Amich

Ubicació: Plaça de l’Església, 7, 17460 Celrà
Horari
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16 a 19 h
Telèfon: 637 43 15 53 / 972492001
Acompanyament àmbit formatiu i acadèmic: 609 98 71 78
joventut@celra.cat

Informació destacada

Si tens alguna idea o consulta, posa’t en contacte amb nosaltres a través de

Celrà Jove
@jovecelra
@celrajove
637 43 15 53