• CELRÀ.CAT
    BENVINGUTS AL WEB DE
  • PATRIMONI NATURAL
    UN ENTORN PRIVILEGIAT

Cerca a celra.cat

Actualitat

👉 Consulta tota l'actualitat

Consulta les notícies anteriors 👉

El temps a Celrà

Server d'Informació i atenció a les dones

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) és un servei d’informació, assessorament i orientació públic i gratuït, sobre tots aquells temes que puguin ser d’interès per a les dones en diferents àmbits.

 

Més informació

Servei de vigilància de Celrà

Servei de Vigilància

Celrà disposa d’un servei de vigilants municipals, un servei de proximitat i assistència immediata a la ciutadania amb l’objectiu de millorar la convivència, la seguretat i la cohesió social dins el municipi.

Adreceu-vos personalment als agents del servei de vigilància, trucant al 683 176 606 o per correu-e a vigilancia@celra.cat.

 

Més informació

Bàner del Sistema d'Informació Territorial Municipal

Sistema d'Informació Territorial

El Sistema d’Informació Territorial Municipal - Girona (SITMUN) és una eina que permet visualitzar de manera estructurada i en un únic visor tota la informació cartogràfica disponible, a diferents escales i per a tots els municipis de la demarcació de Girona.

La plataforma SITMUN és de lliure accés per la ciutadania, que pot consultar des de les dades del cadastre fins al tipus de sòl de la seva parcel·la o la xarxa viària. Podeu veure el visor corresponent a Celrà clicant el bàner superior o a l'enllaç que teniu a continuació.

 

Més informació

Itinerari del camp d'aviació

Aquesta excursió combina una sortida al medi natural, gaudint dels diferents valors paisatgístics que ens ofereix la llera del Ter, amb el seguiment de les construccions que s'han conservat de l'antic camp d'aviació, que va estar en ús durant la guerra civil.

Tipus d'itinerari: A peu i en bicicleta
Distància total: 6,3 km
Desnivell màxim: 2 m
Temps: 120 min
Dificultat: Baixa
Senyalització: Pals de seguiment

Enllaços a webs de Celrà