• CELRÀ.CAT
    BENVINGUTS AL WEB DE
  • PATRIMONI NATURAL
    UN ENTORN PRIVILEGIAT

Cerca a celra.cat

Actualitat

Consulta tota >> l'actualitat


Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD)

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) és un servei d’informació, assessorament i orientació sobre tots aquells temes que puguin ser d’interès per a les dones en diferents àmbits.

Es tracta d’un servei públic i gratuït.

Què ofereix?

  • Assessorament legal sobre separacions, custòdia dels fills i filles, maltractaments, estrangeria, baixes laborals, etc.
  • Informació general sobre recursos, serveis, ajuts i activitats que s’organitzen des del mateix SIAD i des de les diferents entitats, institucions i associacions.
  • Espais de trobada per potenciar la participació de la dona, organització de tallers, xerrades, jornades, grups de suport.
  • Activitats de sensibilització social.
  • Assessorament i suport psicològic respecte a tot allò relacionat amb el malestar emocional de les dones.

Com accedir-hi?

L’atenció al públic del SIAD a Celrà és amb cita prèvia contactant al telèfon 972 20 19 62 o a través del correu electrònic siad@cbs.cat.

Més informació sobre el SIAD

 

Telèfon gratuït i confidencial contra la violència masclista (atenció 24h): 900 900 120

 

Més informació

Servei de vigilància de Celrà

Servei de Vigilància municipal

Celrà disposa d’un servei de vigilants, un servei de proximitat i assistència immediata a la ciutadania amb l’objectiu de millorar la convivència, la seguretat i la cohesió social dins el municipi.

Adreceu-vos personalment als agents del servei de vigilància, trucant al 683 176 606 o per correu-e a vigilancia@celra.cat.

 

Més informació

Bàner del Sistema d'Informació Territorial Municipal

Sistema d'Informació Territorial

El Sistema d’Informació Territorial Municipal - Girona (SITMUN) és una eina que permet visualitzar de manera estructurada i en un únic visor tota la informació cartogràfica disponible, a diferents escales i per a tots els municipis de la demarcació de Girona.

La plataforma SITMUN és de lliure accés per la ciutadania, que pot consultar des de les dades del cadastre fins al tipus de sòl de la seva parcel·la o la xarxa viària. Podeu veure el visor corresponent a Celrà clicant el bàner superior o a l'enllaç que teniu a continuació.

Més informació

Itinerari del camp d'aviació

Aquesta excursió combina una sortida al medi natural, gaudint dels diferents valors paisatgístics que ens ofereix la llera del Ter, amb el seguiment de les construccions que s'han conservat de l'antic camp d'aviació, que va estar en ús durant la guerra civil.

Tipus d'itinerari: A peu i en bicicleta
Distància total: 6,3 km
Desnivell màxim: 2 m
Temps: 120 min
Dificultat: Baixa
Senyalització: Pals de seguiment

Enllaços a webs de Celrà