• CELRÀ.CAT
    BENVINGUTS AL WEB DE
  • PATRIMONI NATURAL
    UN ENTORN PRIVILEGIAT

Cerca a celra.cat

Actualitat

Consulta tota >> l'actualitat

Cursos i tallers 2019-2020
|

Podeu consultar l’oferta de cursos i tallers per al curs 2019-2020, de les diverses àrees i serveis de l’Ajuntament de Celrà en el llibret de cursos... Llegiu més


Avisos Meteocat

Destacats

Servei de vigilància de Celrà

Servei de Vigilància municipal

Celrà disposa d’un servei de vigilants, un servei de proximitat i assistència immediata a la ciutadania amb l’objectiu de millorar la convivència, la seguretat i la cohesió social dins el municipi.

Adreceu-vos personalment als agents del servei de vigilància, trucant al 683 176 606 o per correu-e a vigilancia@celra.cat.

 

Més informació

Bàner del Sistema d'Informació Territorial Municipal

Sistema d'Informació Territorial

El Sistema d’Informació Territorial Municipal - Girona (SITMUN) és una eina que permet visualitzar de manera estructurada i en un únic visor tota la informació cartogràfica disponible, a diferents escales i per a tots els municipis de la demarcació de Girona.

La plataforma SITMUN és de lliure accés per la ciutadania, que pot consultar des de les dades del cadastre fins al tipus de sòl de la seva parcel·la o la xarxa viària. Podeu veure el visor corresponent a Celrà clicant el bàner superior o a l'enllaç que teniu a continuació.

Més informació

Nou web, més servei

El nou web Celrà.cat es troba en període de rodatge. Si detecteu algun error o algun incident quant a la seva funcionalitat, us agraïrem que ens ho feu saber. Podeu utilitzar aquest formulari o enviar un correu a info@celra.cat
Moltes gràcies!


El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Itinerari del camp d'aviació

Aquesta excursió combina una sortida al medi natural, gaudint dels diferents valors paisatgístics que ens ofereix la llera del Ter, amb el seguiment de les construccions que s'han conservat de l'antic camp d'aviació, que va estar en ús durant la guerra civil.

Tipus d'itinerari: A peu i en bicicleta
Distància total: 6,3 km
Desnivell màxim: 2 m
Temps: 120 min
Dificultat: Baixa
Senyalització: Pals de seguiment

Enllaços a webs de Celrà