L'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament, mitjançant el Servei d'Ocupació Local (SOL Celrà), disposa d'una borsa de treball amb una base de dades de més de 3.500 persones amb diferents formacions i perfils molt diversos.

Si us interessa formar part de la borsa de treball, us hi podeu inscriure, tant si esteu a l'atur com si voleu millorar les vostres condicions o expectatives laborals. Dóna't a conèixer!

Si sou empresa i necessiteu cobrir llocs de treball, contacteu-nos. Segur que trobareu la persona amb el perfil que necessiteu.

Atenció a la ciutadania:

A causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, cal que demaneu cita per telèfon al 972 49 25 67 o per correu electrònic a sol@celra.cat.

Ubicació:

Ens trobareu al carrer de les Bòbiles, núm. 9, de Celrà.

Servei d'Intermediació i Orientació Laboral

Si esteu buscant feina, l'Ajuntament de Celrà i el SOC us ajuden a conèixer les oportunitats de feina existents avui, com presentar un currículum o com afrontar un procés de selecció.

Si necessiteu el nostre suport per dibuixar el full de ruta de la vostra carrera professional, apropeu-vos a les nostres oficines.

Si sou una empresa i busqueu el millor candidat, envieu-nos la vostra oferta laboral i us ajudarem en el procés de selecció.

Consulteu les ofertes de feina

Formació en xarxa

Tota la informació que s’hi pot cercar és fruit del treball col·laboratiu de les entitats locals de promoció econòmica i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Dades de contacte

Àrea de Promoció Econòmica
C/ Bòbiles, 9. 17460 Celrà
Tel. 972492567
A/e. promoeco@celra.cat

Servei d'Ocupació Local
A/e. sol@celra.cat

Enllaços d'nterès

Recull d'enllaços útils en la cerca de feina