L'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament, mitjançant el Servei d'Ocupació Local (SOL Celrà), disposa d'una borsa de treball amb una base de dades de més de 3.500 persones amb diferents formacions i perfils molt diversos.

Si esteu interessats a formar part de la borsa de treball, podeu anar-hi a inscriure-us, tant si esteu a l'atur com si voleu millorar les vostres condicions o expectatives laborals. Dóna't a conèixer!

Si sou empresa i necessiteu cobrir llocs de treball, contacteu-nos. Segur que trobareu la persona amb el perfil que necessiteu.

Horari d'atenció a la ciutadania:

Podeu venir a l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local els dimarts i dijous de 9 h a 14 h i dilluns de 16.30 a 19.00 h.

També es pot demanar una cita personalitzada per telèfon 972 49 25 67 o correu electrònic: sol@celra.cat

Ubicació:

Ens trobareu al carrer de les Bòbiles, núm. 9 de Celrà

Servei d'Intermediació i Orientació Laboral

Si esteu buscant feina, l'Ajuntament de Celrà i el SOC us ajuden a conèixer les oportunitats de feina existents avui, com presentar un currículum o com afrontar un procés de selecció.

Si necessiteu el nostre suport per dibuixar el full de ruta de la vostra carrera professional, apropeu-vos a les nostres oficines.

Si sou una empresa i busqueu el millor candidat, envieu-nos la vostra oferta laboral i us ajudarem en el procés de selecció.

Dades de contacte

Àrea de Promoció Econòmica
C/ Bòbiles, 9. 17460 Celrà
Tel. 972492567
A/e. promoeco@celra.cat

Servei d'Ocupació Local
A/e. sol@celra.cat

 

 

Logo Feina Activa

Ofertes de treball actuals

A Celrà:
A Bordils:

    No feed items found.

A Cervià de Ter:

    No feed items found.

A Sant Julià de Ramis:
A Girona: