Get Adobe Flash player

El projecte O-Coopa't es presenta a Celrà

ocoopat2018.jpgEl projecte O-Coopa't és una iniciativa que pretén empoderar i capacitar tot un grup de persones amb dificultats d'inserció al mercat de treball. L'activitat principal del col·lectiu al qual s'adreça són els serveis a la llar, en forma de serveis personals, neteja i cura de persones. La proposta d'enguany pretén treballar les competències tècniques específiques del sector, a la vegada que es treballen les competències transversals.

L'acció formativa comença l'11 d'abril i durarà fins al 31 d'octubre, amb una vintena d'alumnes.

Les persones que assistiran al curs rebran preparació i coneixements del què implica ser membre d'una cooperativa de serveis on puguin porta a terme la seva feina a les llars del territori de Celrà i també del Ter-Gavarres.

Aquest projecte està subvencionat (75%) per la Diputació de Girona dins els projectes singulars de desenvolupament econòmic de 2018. Logo DdGi

Aquesta subvenció ha estat concedida a l'Ajuntament de Celrà amb el suport dels pobles del Ter-Gavarres (Bordils, Celrà, Cervià, Viladasens, Sant Jordi Desvalls, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Sant Martí Vell, Madremanya i Juià).