Celrà és una població molt activa, s'organitzen fires de diversos àmbits al llarg de l'any. Aquestes fires ofereixen els variats productes de temporada i també estan associats a activitats festives i de lleure per a tota la família.

Fira de Tardor

Té lloc a mitjan novembre al Barri Vell. Conté activitats relacionades amb la natura i més específicament amb el món dels bolets. Entre altres activitats, hi trobem una exposició de bolets a l'Ateneu, espectacles de música i de dansa al carrer i tallers per a la mainada. La major part dels actes tenen lloc a la plaça de l'Església.

Fira d'Entitats i Sant Jordi

Pels voltants del dia de Sant Jordi, a la plaça de l'Església i la plaça Catalunya hi trobem parades de les diferents entitats del poble. La Fira d'Entitats és un espai de trobada i de difusió de les activitats que porten a terme les associacions al llarg de l'any. La programació es completa amb concerts, animació infantil i altres activitats per a totes les edats. També hi ha servei de bar.

Tastets de Celrà

És un festival de cultura i gastronomia que es fa al mes de juliol. Hi ha diversos tipus de degustacions de menjar i begudes en col·laboració amb els establiments del municipi.

A més de l'oferta gastronòmica, hi ha actuacions de música i teatre al carrer. Des de 2019, té lloc al Parc Cors-Guinard.

Fira de l'intercanvi i 2a mà de Celrà

Cada any a finals de novembre a Celrà s'organitza aquesta fira perquè la gent del poble pugui vendre els productes els quals ja no volen fer ús i que poden ser d'interès per a altra gent. Aquesta fira es fa a la plaça de l'Estació. Per a poder-hi participar heu de posar-vos en contacte amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament via correu: portaaporta@celra.cat.