celrà.cat » General » El Govern inclou Celrà entre els 131 nous municipis en què es limitarà el preu del lloguer

El Govern inclou Celrà entre els 131 nous municipis en què es limitarà el preu del lloguer

El Departament de Territori de la Generalitat ha inclòs Celrà en la tramitació per declarar 131 nous municipis de Catalunya com a zona de mercat residencial tensat i on s’aplicaran les mesures de contenció de rendes. El Govern ja va declarar l’agost passat 140 municipis zona de mercat residencial tensat, als quals ara s’afegiran els nous 131.

La tramitació que ara comença seguirà el mateix procediment que la primera declaració: S’obre un període d’informació pública de vint dies perquè administracions, entitats i particulars puguin presentar-hi al·legacions. Un cop finalitzat, s’analitzaran i es respondran i la resolució final es notificarà al Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana perquè la publiqui i pugui entrar en vigor.

Quan finalitzi la tramitació, Catalunya tindrà 271 municipis en què s’aplicarà la contenció de les rendes, d’acord amb la llei estatal.

El web del Departament ofereix més informació sobre la limitació del preu del lloguer de l’habitatge. Inclou un apartat de preguntes freqüents i un formulari de contacte on adreçar dubtes i consultes.