Coincidint amb el seu 25è aniversari, la revista La Llera del Ter ha estrenat aquest 2022 un nou disseny gràfic, obra de Marta Montenegro i Gemma Pallissera, i ha afegit els pobles de Cervià de Ter, Madremanya, Sant Martí Vell i Juià als quatre que ja hi participaven fins ara: Celrà, Bordils, Flaçà i Sant Joan de Mollet.

La Llera del Ter és una radiografia del paisatge, el patrimoni, la història i la gent que viu entre el Ter i les Gavarres, la ciutat de Girona i les comarques de l’Empordà. S’hi parla dels nostres pobles, a partir de les aportacions de més de 30 col·laboradors. El sentit de la revista és donar valor al patrimoni i deixar constància de les històries que ens expliquen d’on venim i també qui som en aquest territori.

Creada el 1996, va viure una primera etapa que es va interrompre l’any 2011. Cinc anys després, el juliol de 2016, l’Associació Cultural La Llera del Ter va decidir donar-li un nou impuls. La publicació va rebre el guardó a la millor iniciativa de comunicació institucional, en el marc de la 10a edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, atorgats el 7 de març de 2019 per la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona.

El darrer número és el 65, publicat el gener de 2023.