celrà.cat » General » Comunicat de l’Ajuntament sobre el projecte d’obertura de les franges perimetrals de prevenció d’incendis

Comunicat de l’Ajuntament sobre el projecte d’obertura de les franges perimetrals de prevenció d’incendis

El ple de l’Ajuntament de Celrà de l’11 d’octubre de 2022 va aprovar per unanimitat el projecte d’obertura i manteniment de les franges perimetrals de prevenció d’incendis, de les parcel·les interiors i zones verdes de Celrà. D’altra banda, el ple del 13 de febrer de 2024 va aprovar per unanimitat la modificació del plànol de delimitació de les zones a protegir.

L’aprovació esdevenia definitiva, un cop passat el període d’exhibició pública i al·legacions.

L’origen del projecte és el compliment de la Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals, que estableix que els nuclis de població, urbanitzacions, instal·lacions i edificacions aïllades han d’assegurar una franja perimetral exterior de protecció de 25 metres al seu voltant.

La publicació de la notícia sobre la previsió de licitar les obres d’obertura de les franges ha generat inquietud en diverses persones que s’han adreçat a l’Ajuntament per transmetre els seus dubtes sobre la idoneïtat del projecte i la seva execució.

A més de respondre els missatges que s’hi han adreçat, i amb la voluntat d’escoltar les opinions i les veus de tothom, l’Ajuntament té previst convocar una reunió informativa per resoldre els dubtes i inquietuds que sorgeixin sobre aquest projecte i actuar en conseqüència.

Podeu consultar el projecte executiu i el plànol de delimitació en els enllaços següents:

👉 Projecte executiu d’obertura i manteniment de les franges perimetrals de prevenció d’incendis (pdf)

👉 Document d’acompanyament al plànol de delimitació de Celrà (pdf)