Get Adobe Flash player

Jornada de Networking en turisme al territori Ter-Gavarres

L'objectiu és donar a conèixer les activitats d'oci, lleure, gastronomia, esport o cultura, entre d'altres, a les cases de turisme rural i hotels de la zona, perquè puguin tenir un ventall de possibilitats més ampli per oferir als seus clients en l'entorn més proper. També volem crear sinergies positives entre els agents turístics del territori i fer xarxa per impulsar-ne plegats la promoció.

La jornada tindrà lloc el dimecres 11 de novembre, a l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Celrà (c/ Bòbiles, 9). L'assistència és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscriure's enviant un correu electrònic a tergavarres@celra.cat o trucant al 972 49 25 67, per assegurar la logística i el bon funcionament de l'acte.

 

 

 

jornadaturisme_TerGavarres_dors.jpg

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d'Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.