Get Adobe Flash player

Premiats a la Rua de Carnestoltes 2018

El passat diumenge 18 de febrer va tenir lloc la rua de carnestoltes de Celrà, amb la participació d’onze colles i del grup infantil PetiTXKS! que van omplir els carrers de gresca, música i disbauxa. El concurs de la rua de carnestoltes va comptar amb la participació de deu colles que competien en diferents categories. A la categoria de grup hi van participar la Colla Lluna Blava, Los Suri i la Colla Sense Vàlvules; a la categoria de comparsa hi van participar: La tribu, Inside Out i els Trolls de Celrà; i per últim, a la categoria de carrossa hi van participar: Els kaòtics, Pajarracus, Rock & Rolleros i la colla Libertas Circus.

Els  participants podien optar al premi al millor grup (a càrrec de l’Ajuntament de Celrà), premi a la millor comparsa (a càrrec de l’Ajuntament de Celrà) i premi a la millor carrossa (a càrrec de l’Associació de Comerciants de Celrà). Després d’una difícil deliberació del jurat, els guanyadors de la rua de Carnestoltes de Celrà 2018 van ser els següents: 

  • Premi al millor grup per Lluna Blava.
  • Premi a la millor comparsa per Trolls de Celrà.
  • Premi a la millor carrossa per Libertas Circus.

 

Des de l’Àrea de Cultura i l’Ajuntament de Celrà volem agrair a tots els participants la seva implicació, la feina feta i les ganes de gresca, així com també a les entitats que hi van col·laborar, l’Associació de Comerciants, els Taxeks i la Coordinadora de Festes de Celrà, perquè sense tots vosaltres no seria possible el Carnestoltes de Celrà.