celrà.cat » General » L’Ajuntament convoca la 16a edició dels Premis als treballs de recerca de batxillerat de l’INS Celrà

L’Ajuntament convoca la 16a edició dels Premis als treballs de recerca de batxillerat de l’INS Celrà

Acte de lliurament dels premis als treballs de recerca 2022, al Teatre L'AteneuL’Ajuntament de Celrà ha convocat la 16a edició dels Premis als treballs de recerca de 2n de batxillerat de l’Institut de Celrà. L’objectiu de l’Àrea d’Educació és fomentar amb aquests premis l’assoliment de l’excel·lència entre l’alumnat, incentivar la imaginació, l’originalitat i la innovació i, a la vegada, recompensar l’esforç que requereix fer tasques de recerca i investigació de qualitat.

Es premiaran els quatre millors treballs d’entre tots els que ha preseleccionat l’Institut. Aquest any són 14 els treballs valorats amb un 10 per l’Institut de Celrà i que opten, per tant, als premis que concedeix l’Ajuntament.

El premi és el mateix per a tothom i consisteix en un viatge, normalment durant un cap de setmana, per a les quatre persones guanyadores, acompanyades per un/a responsable de l’Institut.

El jurat d’enguany estarà format per Moisès Esteban Guitart, director de l’Institut de Recerca Educativa de la Universitat de Girona; Roger Pujol Pallejà, professor d’educació física de l’Institut Illa de Rodes de Roses; Pep Vila Boix, exdirector de l’Institut de Celrà; Rosa Maria Casadevall Baborés, professora de ciències socials jubilada de l’Institut de Celrà, i Eulàlia Ferrer Benito, educadora social i regidora de Salut i Medi Ambient de l’Ajuntament de Celrà.

Entre altres criteris, el jurat tindrà en compte l’adequació del projecte als objectius i als continguts del currículum de batxillerat i als mitjans de què es disposa, l’originalitat, la dificultat i el caràcter interdisciplinari dels treballs i la metodologia científica i tecnològica en la recerca, el tractament i l’exposició de la informació.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 17 de maig de 2023 al Teatre L’Ateneu de Celrà.

La imatge és de l’acte de lliurament de premis de l’any passat.