Aula de natura

Centre de documentació i de recursos especialitzat en la temàtica mediambiental, gestionat per l’associació per a l’estudi i la divulgació del medi ambient Galanthus, que hi té la seu.

L’Aula de Natura està oberta al públic amb l’objectiu d’atendre les consultes de la ciutadania sobre aquesta matèria. L’espai permet que investigadors, associacions i ciutadania en general puguin fer les seves consultes sobre els estudis, projectes i activitats referents al medi ambient del municipi i el seu entorn.

L’associació Galanthus

Galanthus gestiona l’espai mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament. L’entitat a néixer l’any 1995 a Girona i es va constituir oficialment el 1999. Conscients que la protecció del medi ambient i l’assoliment d’un desenvolupament sostenible només són possibles a través de l’educació ambiental i la sensibilització social, organitza cursos, jornades i sortides diverses relacionades amb el coneixement del nostre patrimoni natural.

L’entitat aborda qüestions relacionades amb natura i biodiversitat urbana, gestió d’espais, ratpenats, biologia aquàtica i educació.

Al web www.galanthusnatura.com trobareu informació sobre les seves activitats, projectes i serveis.