celrà.cat » General » La revista La Llera del Ter rep el premi Carles Rahola de Comunicació

La revista La Llera del Ter rep el premi Carles Rahola de Comunicació

La revista La Llera del Ter ha estat guardonada amb el premi a la millor iniciativa de comunicació institucional, en el marc de la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que organitzen la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona. En nom de l’Associació Cultural La Llera del Ter, impulsora de la revista, van recollir el premi Mar Camps i Lia Pou, en un acte que va tenir lloc el 7 de març a l’Auditori de Girona. El vídeo que acompanya aquesta nota, gravat per Ràdio Celrà, recull aquest moment.

La Llera del Ter tracta temes locals d’actualitat, de recerca històrica, d’art i cultura popular dels municipis de Celrà, Bordils, Flaçà i Sant Joan de Mollet. Creada el 1996, la revista va viure una primera etapa que es va interrompre l’any 2011. Cinc anys després, el juliol de 2016, l’associació va decidir donar-li un nou impuls, coincidint amb el 20è aniversari de la seva creació.

Segons el jurat dels premis Carles Rahola, l’Associació Cultural La Llera del Ter «ha recuperat la història d’una revista molt ben elaborada, amb periodisme de proximitat i amb varietat de gèneres, i ha sabut engrescar les generacions més joves -molts d’ells, estudiants de periodisme-, que segur que aprendran de l’experiència».

Va lliurar el premi Elisabet Don, membre de la Junta del Col·legi de Periodistes de Girona.

Podeu veure tota la informació sobre aquesta edició dels premis al web dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.