celrà.cat » General » S’inicia la segona fase del procés participatiu del PAESC de les Gavarres

S’inicia la segona fase del procés participatiu del PAESC de les Gavarres

Infografia de la segona fase del procés de participació del PAESC de les GavarresAl taller telemàtic «Carregueu-vos d’energia i decidiu el futur del vostre territori», de la unitat de paisatge de les Gavarres, portat a terme l’11 de gener, es va debatre el model energètic que es vol impulsar al territori i es van recollir diverses propostes d’accions de les persones participants. Tal com es va acordar, les propostes s’han publicat al Portal Decidim.

Després de la recollida de propostes, s’ha iniciat la segona fase del procés de participació amb l’obertura d’un període, fins al 12 de febrer, en què s’ofereix un espai virtual de participació en el portal, amb l’objectiu de recollir més propostes de la ciutadania de cada municipi i donar suport a les propostes ja realitzades.

També s’hi poden fer comentaris per donar visibilitat a les que tenen un major consens i estudiar la seva incorporació als documents.

En el portal de participació trobareu també un apartat de documentació amb l’esborrany del PAESC, la presentació del taller participatiu i l’acta de la sessió del dia 11.

Enllaços:

Aquest procés participatiu està impulsat pel servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona, amb la col·laboració dels municipis implicats.