celrà.cat » General » El projecte Quetzal d’ocupació i orientació juvenil engega la seva 9a edició

El projecte Quetzal d’ocupació i orientació juvenil engega la seva 9a edició

Aquest mes de març s’engega la 9a edició del projecte Quetzal amb l’objectiu d’acompanyar processos ocupacionals i vitals de la població juvenil. El Quetzal ofereix un espai de formació, treball, suport grupal i orientació individual que ha permès a 24 joves del municipi inserir-se al món laboral i plantejar-se continuar o reprendre els seus estudis.

Els objectius d’aquest dispositiu són: facilitar que el jovent se senti més apoderat i generar un vincle més proper amb els serveis comunitaris a la vegada que es situen en relació a la formació i el valor que suposa seguir-se formant.

Així doncs, el Quetzal vol potenciar i acompanyar els seus beneficiaris a projectar el seu futur imminent i així puguin modificar la seva situació a través d’aquesta relació d’ajuda.

El projecte es desenvolupa des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Celrà i la FundacióSer.Gi.

Ambdues entitats valoren molt positivament el treball fet fins ara i els canvis que s’han generat per part del jovent i de tota la comunitat. en aquesta nova edició on s’hi incorporen altres espais laborals com la Biblioteca municipal o la Ràdio de Celrà.

 

Si tens alguna idea o consulta, posa’t en contacte amb nosaltres a:

FB: Celrà Jove
IG: @celra.jove
TW: @celrajove
Telf: 637 43 15 53