L'institut de Celrà dóna la benvinguda als estudiants de més de deu pobles al seu voltant que no són prou grans per tenir la seva pròpia escola secundària estatal. Aquest últim curs hi ha hagut sis classes de 1r d'ESO, cinc de 2n d'ESO, quatre de tercer i cinc de quart.

L'institut ha desenvolupat un Projecte Escolar Educatiu que consisteix de les següents característiques:

- Primer, promovent quatre idiomes com el català, l'espanyol, l'anglès i el francès.

- Segon, potenciant la diversitat de capacitats i motivacions dels estudiants a través de l'atenció especial a les necessitats especials.

- Quart, fomentant la integració de les noves tecnologies en el procés d'aprenentatge.

- Per últim, promovent una educació qualificada amb una dimensió europea, per exemple, participant en associacions.

Per treballar i assolir aquesta dimensió europea, l'escola ha sol·licitat fons de projectes europeus en el passat. Aquest projecte es coneix com Comenius. Actualment, la nostra escola té la voluntat de reprendre la dimensió europea i oferir als nostres alumnes la possibilitat de treballar conjuntament amb altres companys europeus en activitats transversals.

 La participació en projectes com aquests ofereix als nostres alumnes la possibilitat de desenvolupar una dimensió europea. Això vol dir treballar en col·laboració amb altres socis europeus de diferents sistemes escolars, aprendre de la seva cultura i llengua, compartir i treballar en equip, eliminar els estereotips, ser més estrictes i més responsables del seu treball, aprendre a complir els terminis, aprofitar l'ús De les noves tecnologies, etc.

Podeu trobar més informació a la web de l'institut de Celrà.

IES de Celrà

Adreça: C/ Països Catalans, s/n
Tel. 972 49 24 05

Pàgina web del centre

Ensenyaments impartits

  • Educació secundària obligatòria (ESO)
  • Batxillerat
    • Modalitat d'humanitats i ciències socials
    • Modalitat de ciències i tecnologia