Teatre Ateneu

Teatre municipal de Celrà, amb capacitat per a 170 espectadors, que ofereix una programació estable de teatre, música i dansa

L’Ateneu va ser construït el 1913 pels propietaris de la fàbrica Brillas i Pagans en benefici dels seus treballadors. La formació de l’orfeó popular Unió Celranenca va ser possible gràcies a aquest equipament. El 1992 l’Ajuntament va adquirir l’edifici i, amb una important reforma, el va convertir en el Teatre Ateneu, que des d'aleshores acull regularment funcions de teatre, cinema, música i dansa.

Al gener del 2009, 96 anys després, havent passat diferents moments de canvi i reformes, es tornen a obrir les portes de l’Ateneu remodelat. S’ofereix així un espai escènic de mitjà format, un espai cultural per al municipi de Celrà i també una alternativa més a la programació cultural de l’àrea de Girona.

Coincidint amb aquesta última remodelació es van ampliar els usos i les instal·lacions existents, incorporant els avenços tecnològics i estructurals per adequar l’espai a l’activitat escènica. El teatre disposa d’un espai escènic amb un aforament de 179 butaques, una sala de conferències, espai d’exposicions i el cafè de l’Ateneu.

Consulteu la programació al web del teatre: ateneu.celra.cat

Visita virtual