Pavelló i zona esportiva

Pavelló de CelràAl carrer Pins d’en Ros es concentren els principals equipaments esportius: el pavelló poliesportiu, la pista polivalent exterior, el camp municipal de futbol, les pistes de tennis i les pistes de pàdel.

El pavelló poliesportiu acull les activitats organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i pels clubs esportius que en fan ús.

Consta d’una pista triple poliesportiva, de 44,8 m x 24,8 m, amb tancaments fixos i paviment de fusta rígid.

Les seves grades tenen capacitat per a 172 espectadors.

S’hi practica: Bàsquet, minibàsquet, futbol sala, handbol i patinatge.

També inclou una sala de 10 m x 9,5 m, amb paviment sintètic rígid, on es fan activitats d’aeròbic, i condicionament físic.

Al camp municipal d’esports s’hi practica principalment futbol. El terreny de joc és de gespa artificial amb cautxú, amb unes dimensions de 104 x 67 m. Disposa de vestidors, magatzem, serveis públics, bar oficines i servei d’infermeria. Hi té la seu la Unió Cultural i Esportiva (UCE) Celrà, el club de futbol del poble.

Les pistes de tennis, a l’exterior, amb dimensions de 36 x 18 m, les gestiona el Club Tennis Celrà. Es tracta de dues pistes de formigó porós i dues més de fibra de vidre i polièster.

La pista de pàdel funciona amb un sistema de reserves en línia gestionat per l’empresa Reservaplay. Es tracta d’una pista de 10 x 20 m, amb els tancaments corresponents i sistema d’il·luminació artificial automàtic.

La zona exterior, d’ús lliure i gratuït, inclou:

  • Una doble pista poliesportiva de formigó, de 45 x 24 m, amb porteries per practicar handbol o futbol sala, i cistelles de bàsquet.
  • Un camp de monopatí i pati en línia (skate park)
  • Una zona d’activitat a l’aire lliure, amb aparells per practicar musculació i tonificació.

També hi ha jocs infantils i bancs i taules de pícnic.