celrà.cat » General » Tres equipaments municipals faran de refugis climàtics durant els mesos d’estiu

Tres equipaments municipals faran de refugis climàtics durant els mesos d’estiu

biblioteca de CelràL’Ajuntament de Celrà posa a disposició de la ciutadania diferents equipaments com a refugis climàtics durant els mesos d’estiu.

Els equipaments que estaran disponibles com a refugis climàtics són l’espai de ciutadania del Centre Cívic La Fàbrica, la Biblioteca municipal i el Casal Can Ponac.

El Centre Cívic obre de 10 del matí a 11 de la nit, de dilluns a dijous, i de 10 del matí a 12 de la nit, els divendres i dissabtes, fins al 28 de juliol.

Del 29 de juliol al 25 d’agost, estarà tancat per vacances, però l’espai de ciutadania obrirà com a refugi climàtic aquestes quatre setmanes, d’11 a 13.30 i de 15.30 a 19 h, de dilluns a diumenge. Durant aquests dies no hi haurà servei de bar, però sí que s’hi instal·larà una font d’aigua.

La Biblioteca municipal obre durant l’estiu els matins de dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 13.30 h, i les tardes de dilluns a dimecres, de 16 a 20 h.

El Casal Can Ponac tancarà per vacances entre el 29 de juliol i el 15 d’agost. Els altres dies estarà obert de dilluns a divendres, de 9 a 12 h i de 15 a 19.30 h.