celrà.cat » General » La piscina petita es tanca uns dies per resoldre un problema amb el fons

La piscina petita es tanca uns dies per resoldre un problema amb el fons

Després de les tasques de manteniment que s’han dut a terme aquest hivern a la piscina petita, s’ha comprovat que la superfície de les rajoles del terra tenen un tacte més rugós de l’habitual, causat per la precipitació de calç de l’aigua al fons de la piscina.

A conseqüència de la rugositat del fons, s’han detectat afectacions a la planta dels peus d’alguns infants, provocades per la fricció amb les rajoles afectades.

L’empresa encarregada de la gestió i el manteniment de la piscina durant l’estiu, ha conclòs que la causa de la presència de calç al fons de la piscina petita va ser un augment del PH de l’aigua durant el període en què la piscina no estava en servei.

Un cop detectat l’origen del problema, l’Ajuntament ha ordenat el tancament de la piscina petita mentre l’empresa aplica el tractament que necessita l’aigua per eliminar la calç i fer que les rajoles del fons recuperin el tacte adient que permeti el bany sense incidències.

La previsió és que la piscina petita es torni a obrir amb normalitat d’aquí a pocs dies.