celrà.cat » Cultura » Els concerts de nit de divendres i dissabte es traslladen al carrer del Cadí

Els concerts de nit de divendres i dissabte es traslladen al carrer del Cadí

Amb la publicació del programa de la Festa Major, un dels fets que ha cridat més l’atenció és el canvi d’ubicació dels concerts de les nits de divendres i dissabte, que aquest any tindran lloc a la zona del polígon industrial coneguda com Can Quel, al carrer del Cadí, i no al pavelló de la Fàbrica com era habitual.

El principal motiu d’aquest canvi és la seguretat de l’activitat, ja que l’entitat dels grups que hi actuaran fan preveure l’assistència d’un públic molt nombrós que no es podria encabir al pavelló.

S’ha previst la creació d’un itinerari segur que s’iniciarà al carrer de l’Areny i que quedarà tancat a la circulació de vehicles, com també es tancarà la circulació als carrers Pirineus, Cadí, i Pujols a l’altura de la zona del concert.

La zona d’aparcament de cotxes se situarà a l’espai on hi ha el circuit de radiocontrol, al carrer Torrent d’Orriols.

A banda de la presència d’efectius dels Mossos d’Esquadra i dels vigilants municipals, també s’ha contractat vigilància privada a la zona de concert. A la zona lúdica hi haurà el Punt Lila, els serveis mèdics i un reforç d’il·luminació.

S’aconsella a totes les persones del poble que vagin als concerts caminant pel carrer de l’Areny.

El canvi d’ubicació, ha estat acordat i aprovat entre l’Ajuntament i el cos de Mossos d’Esquadra.

Amb l’objectiu de vetllar perquè els espais lúdics siguin segurs, l’Ajuntament ha fet una crida perquè tothom que assisteixi a les activitats actuï amb responsabilitat.

Imatge: Concert de l’Orquestra Maribel a la Festa Major de l’any passat (Martí Navarro).