celrà.cat » General » El taller ‘Pintem la Llera’ fa de base per il·lustrar un llibre sobre la llera del Ter

El taller ‘Pintem la Llera’ fa de base per il·lustrar un llibre sobre la llera del Ter

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament organitza el taller creatiu «Pintem la Llera», obert a totes les edats, que tindrà lloc els matins dels dissabtes 6, 13 i 20 d’abril, coordinat per Vanesa Zaro, amb la col·laboració de l’Associació Galanthus i de Júlia Ferrer, fotògrafa de natura.

Les tres sessions començaran a les 10 del matí. La inscripció al taller és gratuïta i es pot fer al formulari que trobareu al web www.celracultura.cat.

Els dos primers dissabtes al matí es farà una sortida al riu, en què es donarà informació sobre fauna i flora i sobre fotografia de natura. Durant les dues sortides, que inclouran un petit esmorzar, es treballaran els primers esbossos de dibuix al natural.

Per aprofitar millor la segona jornada, dedicada a la fotografia de natura, es proposa que cadascú porti càmera de fotos, en cas de tenir-ne.

El tercer dissabte del curs, a l’Escola d’Art, els participants acabaran i presentaran la seva obra. Les propostes artístiques participants il·lustraran un text d’història local sobre la Llera del Ter, al seu pas pel poble.

Les sortides del 6 i el 13 d’abril es faran a l’Illa dels Salzes. Podeu veure el punt de trobada en aquest enllaç de Google Maps: https://celra.cat/pintemlallera.