celrà.cat » Esports » L’Ajuntament tancarà les dutxes dels equipaments esportius i l’escola de dansa

L’Ajuntament tancarà les dutxes dels equipaments esportius i l’escola de dansa

L’Ajuntament de Celrà aplicarà, a partir de l’1 de febrer, mesures per promoure l’estalvi d’aigua en equipaments públics i per contribuir a fer front a la situació de sequera. Concretament, es limitarà l’ús de les dutxes als equipaments esportius i a l’Escola Municipal de Dansa.

Tot i que Celrà es troba en estat d’alerta per sequera, i no en emergència, l’Ajuntament ha decidit avançar-se en la implantació d’aquesta mesura, prevista per la Generalitat per als estats d’emergència, davant la previsió d’agreujament de la situació de sequera.

Aquesta acció té un caràcter pedagògic i de conscienciació de la població, ja que la necessitat de reduir el consum d’aigua demana la implicació de tothom.