celrà.cat » General » S’ha retirat un plàtan de la plaça de l’Estatut que presentava risc de caiguda

S’ha retirat un plàtan de la plaça de l’Estatut que presentava risc de caiguda

Dins el pla de control dels arbres de l'espai públic que es va iniciar a finals de 2023, aquest dimarts, 30 de gener, s'ha retirat un plàtan de la plaça de l'Estatut. Aquest arbre tenia grans danys al tronc, el coll i la copa, i presentava un risc greu de caiguda.

Després d'analitzar tots els arbres de la plaça, els tècnics van concloure que calia eliminar aquest únic exemplar i fer un control periòdic dels que tenen afectacions lleus.

Com ja vam informar el desembre passat, l'Ajuntament ha encarregat a una empresa especialitzada la verificació de l'estat de salut dels arbres de l'espai públic, amb l'objectiu de detectar els que presentin un risc de caiguda i que, per tant, suposin un perill per a la integritat física de les persones.