celrà.cat » General » Nou tràmit electrònic: autodescàrrega de volant d’empadronament individual

Nou tràmit electrònic: autodescàrrega de volant d’empadronament individual

El consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha desplegat en fase pilot un nou servei de descàrrega dels volants de padró, des del portal «El Meu Espai», per donar resposta a un dels tràmits més sol·licitats per la ciutadania.

Celrà és un dels onze municipis catalans que participen en la fase de pilotatge d’aquest nou servei.

Amb aquesta funcionalitat, podeu descarregar autònomament un volant d’empadronament individual i visualitzar les vostres dades acreditatives de residència.

Per fer-ho, accediu al portal «El Meu Espai» de l’Ajuntament de Celrà i identifiqueu-vos amb el vostre certificat d’identificació digital. A continuació, aneu al destacat «Consulta les dades d’empadronament», on podreu visualitzar les dades en pantalla i descarregar el document acreditatiu.