celrà.cat » General » L’Associació de Propietaris de Boscos convoca una reunió per informar sobre com millorar-los

L’Associació de Propietaris de Boscos convoca una reunió per informar sobre com millorar-los

Arbres en un bosc de CelràL’Associació de Propietaris de Boscos de Celrà ha convocat tots els propietaris de boscos del poble a una reunió a la sala d’audiovisuals del Teatre L’Ateneu el divendres 24, a les 8 del vespre, per informar sobre les gestions que està fent per millorar-los. També proposa debatre sobre el futur que volem per als boscos del municipi.

L’entitat vol informar sobre com es poden demanar subvencions per a la neteja i l’aprofitament dels boscos, com fer la localització dels termes de les propietats i en què consisteix el Pla Tècnic de Gestió Forestal del municipi que permet fer els plans de cada bosc.

L’associació disposa d’un tècnic forestal que coneix el nostre entorn, que elabora els plans tècnics de cada propietat i assessora tothom qui vulgui fer alguna gestió del seu bosc.

Els convocants remarquen la importància de conèixer-se i de parlar de tot el que es pot fer per mantenir els boscos en les millors condicions possibles i vetllar per disminuir la seva vulnerabilitat davant els incendis forestals.