celrà.cat » General » Dotze entitats de les comarques gironines creen La ComerÇiada, una diada de promoció del comerç local

Dotze entitats de les comarques gironines creen La ComerÇiada, una diada de promoció del comerç local

Un total de 565 negocis de les comarques gironines participaran en La ComerÇiada, una diada que vol potenciar i reivindicar el comerç de proximitat, a partir de la iniciativa impulsada per la FOEG i onze associacions de comerciants gironines.

Són l’Associació de Comerciants de Celrà, Girona Centre Eix Comercial, Els Petits Plaers de la Bisbal d’Empordà, l’Associació de Comerciants d’Olot, Oohxigen Comerç i Negoci de Palafrugell, Fecotur Palamós, l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, Sant Antoni Comerç de Sant Antoni de Calonge, l’Associació Guíxols Comerç i Turisme de Sant Feliu de Guíxols, la Federació d’Unió d’Empresaris de Salt i l’Associació de Comerciants de Sarrià de Ter.

La ComerÇiada tindrà lloc del 17 al 19 de novembre. Al llarg d’aquell cap de setmana oferiran, descomptes, promocions, sortejos i activitats amb l’objectiu de promocionar les compres en establiments de proximitat. Durant aquesta campanya, les botigues col·laboradores s’identificaran fàcilment gràcies a un distintiu decoratiu comú que contindrà missatges positius al voltant del que representen, sota el lema ‘les teves petjades, són el meu batec’.

La iniciativa vol destacar l’essència única d’aquesta tipologia de comerç i el seu impacte positiu, tant en la comunitat de la qual formen part com en l’economia, a més d’agrair la participació activa dels clients que fan possible que aquests negocis progressin.