celrà.cat » General » S’ha iniciat la construcció de l’espai de dol perinatal al cementiri de Celrà

S’ha iniciat la construcció de l’espai de dol perinatal al cementiri de Celrà

Imatge del cementiri de Celrà, amb l'inici de les obresS’han iniciat les obres de construcció d’un espai de dol perinatal i gestacional al cementiri de Celrà. El contracte es va adjudicar a l’empresa Serveis Constructius Mieres, SLU, per un import de 8.229,10 €.

L’Ajuntament va aprovar la creació d’un espai de dol perinatal i gestacional a l’interior del cementiri, per permetre que les famílies disposin d’un lloc on poder recordar els nadons que han perdut durant la gestació o poc després de néixer.

El projecte preveu la construcció, a la zona enjardinada del quadrant sud-est de l’equipament, d’un espai de dol i la millora de l’àrea immediata. L’element principal serà un monòlit blanc, situat enmig de l’espai d’ofrenes, al voltant del qual hi haurà diferents plantes decoratives, una zona d’estada i una placa informativa.

A la imatge inferior, extreta del projecte de l’arquitecte Albert Jané Planelles, podeu veure una simulació o renderització de com quedarà l’espai.