celrà.cat » Comunicació » Es jubila el cap del Servei de Manteniment de l’Ajuntament, Jordi Trull

Es jubila el cap del Servei de Manteniment de l’Ajuntament, Jordi Trull

Aquest dilluns, 18 de setembre, s’ha jubilat el que ha estat Cap dels Serveis de Manteniment del Territori de l’Ajuntament de Celrà durant gairebé vint anys, Jordi Trull i Juanmiquel. Per aquest motiu, s’ha fet un acte de comiat a la sala de plens de l’ajuntament, coincidint amb el seu últim dia a la casa.

Després de dues dècades fortament vinculat al poble de Celrà, Jordi Trull ha volgut fer pública una carta de comiat adreçada a les persones que han compartit amb ell aquests anys de relació amb el municipi i a la ciutadania de Celrà en general, que reproduïm a continuació:

Avui, dia 18 de setembre de 2023, serà el meu darrer dia de treball en actiu.

En els gairebé 20 anys que he estat desenvolupant la feina de gestor de serveis públics a l’Ajuntament de Celrà he procurat ser el màxim resolutiu i eficaç, sempre seguint les instruccions dels diferents equips de govern i amb esperit de màxima implicació per ajudar-vos a gestionar el poble.

He procurat aportar solucions i resoldre, amb la col·laboració dels equips de treball i servei del mateix Ajuntament o bé amb la contractació de professionals i col·laboradors externs segons el cas, totes i cada una de les necessitats, incidències, urgències o actuacions programades, referents als diferents serveis públics que són competència de l’Ajuntament de Celrà i que han estat requerits, concretament, pels diferents Alcaldes, Òrgans de Govern, responsables de les diferents Àrees de Treball, entitats públiques o privades del poble o bé per petició o posada de manifest dels veïns i veïnes de Celrà.

El meu agraïment a tots i cadascun dels Alcaldes, Regidors, Òrgans de Govern, Tècnics i Caps d’Àrea, companys i companyes dels serveis d’administració, components i integrants dels equips de treball de l’Ajuntament de Celrà. A uns, pel tracte que he rebut en les vostres ordres, instruccions i directrius; als altres, per la vostra col·laboració i aportació en la posada en pràctica i actuacions concretes per a cada servei i necessitat.

He procurat actuar sempre amb honestedat, austeritat, rapidesa, eficàcia i eficiència, aplicant les meves pròpies experiències i coneixements o bé buscant el que he considerat millor assessorament possible, de professionals i companys, quan ho he necessitat, aplicant sempre la legalitat i el procediment administratiu establert.

Demano disculpes a tots els veïns i veïnes de Celrà pels meus errors, que segur també s’han produït, i per les decisions que no hagin estat les millors per aconseguir la màxima rapidesa i eficàcia en la resolució d’incidències i en el funcionament normal de serveis públics.

Resto a la disposició de tots els integrants de l’Ajuntament de Celrà i dels veïns i veïnes de Celrà per a tot el que podeu necessitar de mi des de la nova situació de jubilat en què em trobaré a partir d’avui mateix.

Salutacions emotives i fins sempre,

Jordi Trull i Juanmiquel
Celrà, 18 de setembre de 2023