celrà.cat » General » Celrà s’uneix a la campanya de suport a les víctimes del terratrèmol al Marroc del Fons Català de Cooperació

Celrà s’uneix a la campanya de suport a les víctimes del terratrèmol al Marroc del Fons Català de Cooperació

Imatge: web del FCCD-AvenirL’Ajuntament de Celrà se suma a la crida d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per ajudar les víctimes del terratrèmol que va tenir lloc el 8 de setembre al Marroc i que ha causat la mort de cap a tres mil persones i milers de ferits.

El Fons Català, amb una llarga trajectòria de suport al Marroc, ha llançat una campanya d’emergència en suport a la població afectada pel terratrèmol. El Fons Català impulsa el treball de recuperació amb enfocament municipalista i territorial.

L’Ajuntament de Celrà se suma a aquesta crida amb una aportació de 3.000 € a la campanya del FCCD i fent difusió dels mitjans per donar suport a la població damnificada.


Podeu fer arribar les vostres aportacions a través de:

– Bizum al 06974: mitjançant l’opció «Donar», amb el concepte «Terratrèmol Marroc».

– Transferència bancària amb el concepte «Terratrèmol Marroc» als comptes següents:

  • ES91 0182 6035 4102 0160 8531
  • ES79 2100 3200 9625 0002 9627

El Govern català, en la línia del que estableixen la majoria d’organitzacions internacionals, considera que la forma més efectiva de canalitzar la solidaritat amb els damnificats pel terratrèmol és fer aportacions econòmiques a les entitats i organitzacions humanitàries que treballen sobre el terreny.

Es desaconsellen les col·lectes i els enviaments d’aliments, de materials genèrics i de medicaments, ja que corren el risc de no respondre a les necessitats reals dels afectats i de provocar problemes logístics, econòmics i ambientals.

Amb aquests diners les organitzacions poden adquirir els productes que realment necessiten en cada zona i, de retruc, s’enforteix el teixit econòmic local. L’ajuda internacional s’assegura així arribar a qui més ho necessita.