celrà.cat » General » Full informatiu sobre l’impuls de l’energia solar fotovoltaica a Celrà

Full informatiu sobre l’impuls de l’energia solar fotovoltaica a Celrà

L’Ajuntament de Celrà, el 27 de gener de 2021 es va adherir al Pacte de les Alcaldies per l’Energia Sostenible i el Clima i va assumir el repte de reduir les emissions el 55% per a l’any 2030. Com a conseqüència, amb l’ajuda de la Diputació de Girona, s’ha redactat un Pla d’acció per l’energia sostenible i el clima (PAESC), en què s’han ordenat i planificat les actuacions que cal portar a terme per fer aquesta transició.

L’Oficina Comarcal de Transició Energètica assisteix els ajuntaments en la tasca d’impulsar accions per assolir aquests objectius, entre els quals hi ha el foment de la tecnologia solar fotovoltaica. Aquesta tecnologia renovable aprofita la llum del sol per generar electricitat, d’una manera local, eficient i neta. Conscients, per tant, que l’energia fotovoltaica és una via clara per combatre el canvi climàtic, s’ha publicat un full informatiu per facilitar que la població rebi una informació clara sobre els beneficis que pot tenir el fet d’instal·lar aquesta tecnologia, i sobre la normativa local existent, el procediment administratiu que cal seguir i les bonificacions fiscals que se us poden aplicar.

? Podeu veure i descarregar full informatiu en format pdf