celrà.cat » Urbanisme » Un ajut de la Diputació permet adequar les sortides del pavelló de la Fàbrica

Un ajut de la Diputació permet adequar les sortides del pavelló de la Fàbrica

L’Ajuntament de Celrà ha portat a terme treballs d’adequació de les sortides d’evacuació del pavelló de la Fàbrica, amb una nova porta d’emergència a la banda de la carretera de Juià.

L’acció correspon a la primera fase del projecte «Adequació de les sortides del pavelló de les piscines» i s’ha finançat íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Girona, dins el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2023, per un import de 14.580,50 euros (IVA inclòs).

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és un programa de la Diputació de Girona que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.


Amb el suport de: