celrà.cat » General » L’Institut de Celrà oferirà el Cicle de Grau Mitjà de Tècniques de Dansa Urbana

L’Institut de Celrà oferirà el Cicle de Grau Mitjà de Tècniques de Dansa Urbana

El pròxim curs 2023-24, l’Institut de Celrà oferirà el Cicle de Grau Mitjà de Tècniques de Dansa Urbana, una titulació oficial del Departament d’Educació de la Generalitat. El de Celrà és l’únic centre de les comarques gironines que oferirà aquesta titulació.

Part de les activitats del cicle es portaran a terme a les aules de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà.

Aquests estudis capaciten per aplicar tècniques de dansa urbana, basades en la programació d’una actuació o coreografia, ballant com a solista o amb una parella o com a membre d’un grup de ballarins o ballarines de dansa urbana, en un projecte d’actuació en directe o enregistrament, amb criteris artístics i de seguretat. El cicle té una durada de 1.400 hores.


? Trobareu tota la informació sobre aquest cicle formatiu al web de la Generalitat.

? Cliqueu la imatge inferior per veure el tríptic informatiu que ha publicat l’Institut de Celrà.