celrà.cat » General » La Generalitat subvenciona actuacions de mobilitat segura a Celrà

La Generalitat subvenciona actuacions de mobilitat segura a Celrà

Detall d'una de les actuacions a la carretera de JuiàEl Servei Català de Trànsit, del Departament d’Interior de la Generalitat, va atorgar el novembre de 2022 una subvenció a l’Ajuntament de Celrà dins la convocatòria d’ajuts per a actuacions vinculades a la mobilitat segura, sostenible i intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l’accidentalitat en l’àmbit urbà.

La subvenció, de 5.864,46 €, ha servir per finançar l’acció anomenada «Actuacions de mobilitat segura al municipi de Celrà».

S’ha portat a terme la reforma dos trams malmesos del carril bici de la carretera de Juià i el carrer de la Fàbrica: un a l’alçada de la travessera de Sant Sixt i un altre a la zona del CAP. També s’ha fet la instal·lació de pilones flexibles per a la millora de la seguretat dels usuaris del carril bici.


Amb el suport del Departament d’Interior i del Servei Català de Trànsit

Logos del Departament d'Interior i el Servei Català de Trànsit