celrà.cat » Educació » El 6 de març comencen les preinscripcions al Casal Jove 2023

El 6 de març comencen les preinscripcions al Casal Jove 2023

Informació pràctica

Adreçat a: Joves de 1r a 4t d'ESO

Dates i horari: Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Lloc: Torre Desvern (porxo i aula).

Preu: 150 € una quinzena i 300 € tot el mes (en tots dos casos, inclou 100 € de matrícula).

  • Les quinzenes s’organitzen del 3 al 14 i del 17 al 28 de juliol.
  • No inclou el cost de les possibles sortides extraordinàries, per exemple, el bitllet de tren.
  • No inclou l'abonament a la piscina municipal. Qui no disposi d’abonament haurà de comprar l’abonament especial casals que té un cost de 19,05 € i dona dret a fer ús de la piscina durant les hores del casal. L’abonament s’ha de comprar directament a les instal·lacions de la piscina abans del primer dia de casal.

Places: S’ofereix un màxim de 20 places. Per poder organitzar el casal, caldrà que hi hagi un mínim de 10 inscripcions a cada quinzena.

Fins al 17 de març estan obertes les preinscripcions del Casal Jove 2023 que organitza l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO i desenvolupat per La Copa, societat cooperativa especialitzada en projectes ambientals.

Podreu fer la preinscripció enviant el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina, entre el 6 i el 17 de març.

El Casal Jove és una activitat que combina activitats de lleure amb la descoberta de l'entorn natural que tenim a Celrà.

El punt de trobada del casal serà la Torre Desvern, on es faran tallers i activitats de lleure, i des d’on iniciarem rutes per l’entorn. Anirem sovint al riu Ter, que ens proporcionarà estones de frescor i on podrem remullar-nos i fer moltes activitats d’aigua, com per exemple, una baixada en embarcacions tipus rai que haurem construït nosaltres. També ens banyarem de tant en tant a la piscina i programarem una sortida fins a la platja per veure la desembocadura del Ter i gaudir d’un bany al mar.

El dia estarà farcit de jocs i tallers diversos per diferents espais del municipi. Per això, caldrà dur una bicicleta, que serà el nostre mitjà de transport habitual per moure’ns i per sortir de ruta.

El casal combinarà activitats programades pel personal de monitoratge amb altres activitats que proposi el grup de participants, de manera que ningú s’hi pugui avorrir. Si volem, podem fer les nostres pròpies cabanes vora el Ter o crear grafitis per decorar-nos un espai. Proposa l’activitat que t’agradaria fer i mirarem que sigui possible!

Vine a divertir-te, a fer amistats i a compartir l’estiu amb nosaltres! No et quedis a casa!

Formulari de preinscripció al Casal Jove 2023

    El/la menor i com a mínim pare/mare/tutor o tutora estan empadronats/des a Celrà en data 1 de febrer de 2023Família nombrosa (caldrà acreditar-ho aportant el carnet corresponent o llibre de família a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament)Família monoparental (caldrà acreditar-ho aportant el carnet corresponent a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament)El/la menor ha estat escolaritzat/ada a l'Institut de Celrà durant el curs 2022/2023 (en cas de famílies empadronades en altres municipis)