celrà.cat » General » Han començat les obres de remodelació de la plaça del Mercat

Han començat les obres de remodelació de la plaça del Mercat

Simulació de l'avantprojecte de remodelació de la plaça del MercatHa començat la primera fase de la remodelació de la plaça del Mercat de Celrà, fet que suposarà la creació de noves voreres més amples en l'accés a la plaça des de la carretera de Juià. La previsió és que aquesta primera fase estigui enllestida en un termini de tres mesos.

Les obres actuals no afecten el funcionament del mercat setmanal, però sí que provoquen canvis en l'aparcament, que ara tindrà l'accés pel carrer Isidre Rossell i Gimbernat.

En fases posteriors, s'actuarà sobre una segona franja, en què se situarien les parades del mercat, una altra de caire lúdic, amb espais d'esbarjo i jocs infantils, i una darrera amb l'espai d'aparcament.

Aquest espai urbà s'utilitza com a ubicació del mercat els divendres i té altres usos la resta de dies de la setmana, ja que inclou una zona de jocs infantils i s'hi instal·len les atraccions durant la festa major.

La voluntat de l'Ajuntament és ordenar la totalitat de l'espai, tenint en compte tots els usos que s'hi duen a terme, i dotar-lo de serveis que permetin el bon desenvolupament de les activitats.

La imatge, feta a partir de l'avantprojecte que ha creat l'arquitecte Albert Jané Planelles, és una simulació o renderització de com quedaria l'espai un cop fetes totes les fases de les obres.

El contracte de la primera fase de les obres es va adjudicar a l'empresa Coaypa Obres i Serveis, SL, per l’import de 76.701,90 €, IVA inclòs.

Aquesta actuació s'ha finançat amb una subvenció de la Diputació de Girona, dins el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2023.

Primera fase de les obres de remodelació de la plaça del Mercat

Amb el suport de:

Logotip de la Diputació de Girona