celrà.cat » General » L’Ajuntament està fent tasques de poda controlada als arbres de l’espai públic

L’Ajuntament està fent tasques de poda controlada als arbres de l’espai públic

Treballs de poda al parc del carrer BòbilesL’Ajuntament està portant a terme la poda controlada d’arbres en diversos punts del poble, sota els criteris tècnics i l’assessorament d’una empresa especialitzada per assegurar que els treballs es fan de la manera més eficient i beneficiosa, tant per als arbres com per a l’espai públic.

La poda de poca intensitat té com a objectiu evitar les crescudes voluminoses que provoquen les podes excessives. Una poda excessiva pot causar un desenvolupament incorrecte de l’arbre i provocar que les arrels s’eixamplin i acabin aixecant les voreres. També pot fer que els arbres creixin de manera desmesurada quan arriba la primavera, cosa que pot afectar els habitatges propers.

Aquest és el segon any que l’Ajuntament ha encarregat l’assessorament tècnic en aquest àmbit a un enginyer agrícola de l’empresa Tirogaverd, fet que assegura que les tasques de poda es porten a terme amb totes les garanties quant a la preservació del paisatge urbà i el respecte pel medi ambient.