celrà.cat » General » El nou skatepark ja està en funcionament a la zona esportiva de Celrà

El nou skatepark ja està en funcionament a la zona esportiva de Celrà

La zona esportiva de Celrà ja disposa del nou skatepark remodelat, un cop enllestides les obres d’ampliació que s’han portat a terme durant l’últim mes i mig. El projecte va rebre un suport destacat als pressupostos participats de 2021.

El parc s’ha adequat, quant a dimensions i característiques, per a persones de totes les edats que vulguin practicar les diverses especialitats previstes en aquesta mena d’instal·lacions. El projecte dona resposta a les necessitats específiques quant a forma de l’espai urbà per a l’ús específic d’aquestes disciplines. La construcció ocupa un solar propietat de l’Ajuntament, a la zona d’equipaments esportius, on ja hi ha diverses activitats esportives i de lleure d’ús públic.

Els treballs, amb un cost de 43.856,24 €, IVA inclòs, s’han finançat amb una subvenció de la Diputació de Girona per valor de 43.239,65 €, dins el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural de 2022.

En el marc del mateix fons, la Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament de Celrà dues subvencions més: una per a pavimentacions, que ha permès arranjar el ferm de  diversos carrers, i una altra per a l’adequació del pati de la nau de la brigada municipal.

Els tres ajuts sumen un total de 100.483,60 €.

Amb el suport de:

Logotip de la Diputació de Girona