celrà.cat » Ple municipal » Acords aprovats al ple municipal ordinari del 8 de novembre de 2022

Acords aprovats al ple municipal ordinari del 8 de novembre de 2022

Imatge del ple del 8 de novembre de 2022El dimarts 8 de novembre va tenir lloc el ple ordinari del mes al saló de sessions de l’Ajuntament. S’hi van aprovar per unanimitat els acords següents:

– Aprovació de l’acta de la sessió de data 11 d’octubre de 2022.

– Dictamen sobre l’adhesió a l’acord marc entre l’Ajuntament de Celrà i la Coordinadora de Fundacions d’Habitatge Social (Cohabitac), per al foment de la provisió d’habitatges destinats a lloguer social sobre solars i finques municipals, provinents del patrimoni municipal del sòl i l’habitatge o de sòls dotacionals.

– Dictamen sobre l’adhesió a l’acord marc per al subministrament, adquisició i lliurament de bosses i fundes compostables i cubells, bujols i contenidors per a la recollida selectiva porta a porta, entre els membres de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta.

– Dictamen sobre l’aprovació de la pròrroga del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Celrà, sobre la instal·lació del sistema de videovigilància a la deixalleria i a l’àrea d’emergència de recollida de residus.

– Dictamen sobre l’aprovació de declaració de compatibilitat de la treballadora municipal Laia Pelach i Saget.

El ple es va emetre en directe per Ràdio Celrà. Podeu escoltar la gravació d’aquesta sessió i les anteriors a l’apartat de podcasts del web de l’emissora:

? https://radio.celra.cat/programs/plemunicipal12042016