celrà.cat » Urbanisme » Una subvenció de la Diputació permet condicionar el camí, l’entorn i l’interior del castell de Palagret

Una subvenció de la Diputació permet condicionar el camí, l’entorn i l’interior del castell de Palagret

Amb la concessió, per part de la Diputació de Girona, d’una subvenció de 900 € a l’Ajuntament de Celrà, en el marc del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2022 per a actuacions en camins municipals, s’ha portat a terme a la sega, desbrossament i condicionament del camí, l’entorn i l’interior del castell de Palagret.

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és un programa de la Diputació de Girona que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.

Des de 2018, el programa inclou dos fons complementaris: el finançament de projectes que facilitin l’accés a les noves tecnologies i el finançament d’actuacions en camins municipals.


Amb el suport de: