celrà.cat » General » ‘Millorem i cuidem els espais verds del poble’, proposta més votada als Pressupostos participats

‘Millorem i cuidem els espais verds del poble’, proposta més votada als Pressupostos participats

El 25 de setembre va acabar la fase de votació de les propostes ciutadanes dins els Pressupostos participats de 2023. Un cop feta la verificació dels vots rebuts, segons padró municipal, la proposta més votada ha estat «Millorem i cuidem els espais verds del poble», amb 286 vots. En segona posició ha quedat la proposta «Rocòdrom a la paret del pavelló esportiu», amb 165 vots, i, en tercer lloc, «Un hort urbà per a Celrà», amb 138 vots.

Enguany han participat en la votació final 185 persones al web participa.celra.cat, fet que suposa un 3,43% de les persones censades amb possibilitat de vot. El perfil de la persona participant és jove, menor de 34 anys i, per gènere, els percentatges són 54,15% homes i 45,85% dones. L’app té 760 persones registrades des de 2018.

L’accés a la votació s’ha fet principalment mitjançant dispositius mòbils (90,5%), seguit dels ordinadors de sobretaula (9,5%). Un 70% de les entrades a la votació s’han fet directament a participa.celra.cat i un 30% a través d’enllaços a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram.