celrà.cat » General » L’Ajuntament de Celrà rep un ajut de la Diputació de Girona per al desenvolupament sostenible

L’Ajuntament de Celrà rep un ajut de la Diputació de Girona per al desenvolupament sostenible

Celrà és un dels deu municipis de les comarques gironines que aquest any rebrà un ajut de 8.000 € de la Diputació de Girona per facilitar l’assoliment dels objectius de l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible (ODS). La Diputació destinarà, doncs, 80.000 euros a aquests ajuts.

Els diners es destinaran a redactar plans estratègics i formar el personal municipal en els quatre vessants de la sostenibilitat: economia, societat, medi ambient i bon govern.

A més de donar suport econòmic als ajuntaments, la Diputació treballa en la creació de la xarxa Demarcació Sostenible DDGI 2030, que impulsarà el treball conjunt d’administracions públiques, sindicats, patronals, tercer sector, universitats i ciutadania per a l’assoliment dels ODS.

Les Nacions Unides van aprovar l’any 2015 l’agenda que estableix els disset objectius de desenvolupament sostenible a assolir per al 2030.

Els tres àmbits principals en què incideix l’Agenda són el creixement econòmic sostenible, la cura del medi ambient i la inclusió social.

Teniu més informació sobre els ajuts i sobre l’Agenda 2030 al web de la Diputació de Girona.