celrà.cat » General » El ple municipal aprova el nou Pla d’Igualtat de Gènere de Celrà

El ple municipal aprova el nou Pla d’Igualtat de Gènere de Celrà

El Ple de l’Ajuntament del 13 de setembre ha aprovat per unanimitat el 3r Pla d’Igualtat de Gènere de Celrà (2022-2026).

Aquest pla és fruit del compromís del govern municipal, de l’Ajuntament i de tot el municipi de Celrà amb la igualtat de gènere i té una clara voluntat de transformació des del feminisme.

Així, el pla vol ser un instrument d’impuls i planificació de les polítiques d’igualtat al municipi i, alhora, ha d’esdevenir el marc de referència que defineixi els objectius a assolir i les actuacions a portar a terme per part de tots els agents implicats.

El pla parteix d’una diagnosi i inclou també un Pla d’Acció que, a partir de sis línies estratègiques i els respectius objectius, concreta fins a 55 accions i mesures per portar a terme en cinc anys que demanen la implicació no només de tot l’Ajuntament, sinó de tot el municipi de Celrà. De fet, en la seva elaboració hi ha participat una gran diversitat de persones, sigui a títol individual o en representació de col·lectius, entitats, serveis municipals o partits polítics, entre altres.

A partir d’ara, s’inicia l’execució de les accions incloses en el pla, que començaran amb la creació d’una comissió de seguiment i una presentació pública del Pla d’Igualtat de Gènere que tindrà lloc aquest mes d’octubre. Des d’Igualtats Celrà us animem a llegir-vos el document i a aprofitar el pla com una eina per treballar conjuntament per un municipi on la igualtat de gènere sigui una realitat.


? Enllaç al Pla d’Igualtat de Gènere de Celrà (pdf, 5,7 MB)