celrà.cat » General » El parc infantil del carrer Bòbiles torna a funcionar amb els jocs renovats

El parc infantil del carrer Bòbiles torna a funcionar amb els jocs renovats

El parc infantil de la zona del carrer Bòbiles torna a estar en funcionament un cop s’han renovat els jocs infantils amb tres noves estructures pensades per a infants fins a dotze anys.

El desgast de les estructures que hi havia anteriorment aconsellava fer una remodelació a fons de la instal·lació, i això s’ha fet pensant en un projecte de parc que té en compte una mirada educativa i de poble.

Els jocs nous, construïts amb fusta de robínia, són un conjunt multitrepa i d’equilibri, un recorregut de troncs baixos de tres tramades i una piràmide de troncs, composta per un tronc central i nou troncs laterals que complementen el conjunt a diferents alçades.


L’actuació ha tingut un cost d’11.210,65 € (IVA inclòs) i s’ha finançat íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Girona, dins la convocatòria del Fons econòmic de caràcter extraordinari, adreçada als ajuntaments i consells comarcals de les comarques gironines, per al finançament dels serveis municipals i comarcals.


Amb el suport de: