celrà.cat » General » L’Ateneu acull els premis als treballs de recerca de l’INS de Celrà

L’Ateneu acull els premis als treballs de recerca de l’INS de Celrà

Acte de lliurament dels premis als treballs de recerca, al Teatre L'AteneuEl Teatre L’Ateneu va acollir el 20 de maig l’acte de lliurament de la 15a edició dels premis als treballs de recerca de 2n de batxillerat de l’Institut de Celrà, corresponents al curs 2021-2022, convocats per l’Ajuntament.

Els treballs guardonats van ser:

  • 1r premi: El pas del temps a la Torre de les hores de Cervià de Ter. Restauració i funcionament d’un rellotge mecànic, de Gina Font i Ginjaume, de Cervià de Ter.
  • 2n premi: Disseny i construcció de la maqueta d’un pont autoportant a la Riera de Sant Martí Vell, de Miquel Palau Perals, de Bordils.
  • 3r premi: Física de la natació, d’Esteve Daura Farrés, de Cervià de Ter.
  • 4t premi: Literatura femenina: veritat o mite?, d’Àngela Planas Ferrera, de Bordils.

L’objectiu dels premis és fomentar la recerca de l’excel·lència entre l’alumnat, incentivar la imaginació, l’originalitat i la innovació i, alhora, recompensar l’esforç del jovent que ha fet una tasca de recerca i investigació de qualitat.

El premi és el mateix per als quatre treballs premiats i consisteix en un viatge durant un cap de setmana, per a les 4 persones guanyadores, acompanyades per un/a responsable de l’Institut.

El jurat d’aquest any estava format per Roser Adroher Vallmajor, professora de llengües clàssiques jubilada i presidenta de l’associació Cineclub21 de Celrà; Benet Rovira Blanch, industrial jubilat i expresident de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial de Celrà; Aram Aymerich Besalú, professor de secundària i regidor de Joventut i Patrimoni de l’Ajuntament, i Estefania Serrainat Ligero, professora de ciències socials de l’Institut de Celrà.