celrà.cat » Comunicació » La Festa Major de Celrà torna als carrers i places a partir del 29 d’abril

La Festa Major de Celrà torna als carrers i places a partir del 29 d’abril

La festa major de Celrà torna aquest any als carrers i les places del poble, amb ganes de recuperar bona part de la normalitat perduda durant les dues últimes edicions. Conscients que la pandèmia no s’ha acabat, caldrà que continuem actuant amb responsabilitat i precaució, però la normativa, derivada de la millora de la situació sanitària, permet que es puguin tornar a programar les activitats pròpies de la festa que més ens agrada, i tenim moltes ganes de celebrar-ho.

El correfoc, la trobada gegantera, la pintada al carrer, les IX Olimpíades populars i el piromusical són alguns dels actes que conviden a recuperar els carrers i places com a espai de trobada per compartir l’alegria de la festa.

Però els espais públics també són l’escenari de la majoria de les altres activitats, des de la mostra Passejant pels Patis, que arriba a la seva 24a edició, fins a les activitats esportives, la trobada de cotxes clàssics, la ballada de sardanes i tot un munt d’actuacions musicals, d’animació familiar, de circ o de dansa que trobareu detallades a l’agenda d’actes de la festa.

La portada del programa de la festa d'aquest any és un disseny d'alumnes de l'escola L'Aulet.