celrà.cat » Educació » S’obre el període de preinscripcions al Casal Jove 2023

S’obre el període de preinscripcions al Casal Jove 2023

Informació pràctica

Adreçat a: Joves de 1r a 4t d'ESO

Dates i horari: Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Lloc: Torre Desvern (porxo i aula).

Preu: 150 € una quinzena i 300 € tot el mes (en tots dos casos, inclou 100 € de matrícula).

 • Les quinzenes s’organitzen del 3 al 14 i del 17 al 28 de juliol.
 • No inclou el cost de les possibles sortides extraordinàries, per exemple, el bitllet de tren.
 • No inclou l'abonament a la piscina municipal. Qui no disposi d’abonament haurà de comprar l’abonament especial casals que té un cost de 19,05 € i dona dret a fer ús de la piscina durant les hores del casal. L’abonament s’ha de comprar directament a les instal·lacions de la piscina abans del primer dia de casal.

Places: S’ofereix un màxim de 20 places. Per poder organitzar el casal, caldrà que hi hagi un mínim de 10 inscripcions a cada quinzena.

Fins al 17 de març estan obertes les preinscripcions del Casal Jove 2023 que organitza l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO i desenvolupat per La Copa, societat cooperativa especialitzada en projectes ambientals.

Podeu fer la preinscripció enviant el formulari disponible en aquesta pàgina, entre el 6 i el 17 de març.

El Casal Jove és una activitat que combina activitats de lleure amb la descoberta de l'entorn natural que tenim a Celrà.

El punt de trobada del casal serà la Torre Desvern, on es faran tallers i activitats de lleure, i des d’on iniciarem rutes per l’entorn. Anirem sovint al riu Ter, que ens proporcionarà estones de frescor i on podrem remullar-nos i fer moltes activitats d’aigua, com per exemple, una baixada en embarcacions tipus rai que haurem construït nosaltres. També ens banyarem de tant en tant a la piscina i programarem una sortida fins a la platja per veure la desembocadura del Ter i gaudir d’un bany al mar.

El dia estarà farcit de jocs i tallers diversos per diferents espais del municipi. Per això, caldrà dur una bicicleta, que serà el nostre mitjà de transport habitual per moure’ns i per sortir de ruta.

El casal combinarà activitats programades pel personal de monitoratge amb altres activitats que proposi el grup de participants, de manera que ningú s’hi pugui avorrir. Si volem, podem fer les nostres pròpies cabanes vora el Ter o crear grafitis per decorar-nos un espai. Proposa l’activitat que t’agradaria fer i mirarem que sigui possible!

Vine a divertir-te, a fer amistats i a compartir l’estiu amb nosaltres! No et quedis a casa!

Formulari de preinscripció

  El/la menor i com a mínim pare/mare/tutor o tutora estan empadronats/des a Celrà en data 1 de febrer de 2023Família nombrosa (caldrà acreditar-ho aportant el carnet corresponent o llibre de família a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament)Família monoparental (caldrà acreditar-ho aportant el carnet corresponent a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'ajuntament)El/la menor ha estat escolaritzat/ada a l'Institut de Celrà durant el curs 2022/2023 (en cas de famílies empadronades en altres municipis)

  Informació important sobre l'atorgament de places

  Per garantir la reserva de plaça, és imprescindible que cada sol·licitant hagi fet efectiu el pagament de l’import de la matrícula dins el termini indicat per l’Ajuntament. L’import de la matrícula no es retornarà en cap cas.

  No es podrà iniciar la participació al casal sense que s’hagi efectuat el pagament de la totalitat del preu de la inscripció.

  Si no hi ha un mínim de 10 matrícules, el casal no es portarà a terme.

  Criteris de prioritat

  Els criteris de prioritat en l’accés a l’activitat de casal d’estiu són els següents:

  - En primer lloc, les sol·licituds de famílies en que el/la menor a qui s’inscriu i pare/mare/tutor/a estiguin degudament empadronats/des a Celrà a data 1 de febrer de 2023.
  - En segon lloc, si queden places disponibles, les sol·licituds de famílies que resideixin en altres municipis.

  En el cas que hi hagi més sol·licituds que places ofertes, es tindrà en compte la puntuació obtinguda en funció dels següents factors:

  En cas de sol·licituds de famílies empadronades a Celrà:

  1. Factor familiar:

  - Famílies nombroses: 2 punts
  - Famílies monoparentals: 2 punts

  2. Factor d’empadronament:

  - Empadronament d'1 a 3 anys: 3 punts
  - Empadronament de 4 a 8 anys: 4 punts
  - Empadronament a partir de 9 anys: 5 punts

  En cas de sol·licituds de famílies empadronades en altres municipis, es prioritzaran les peticions de joves que durant el curs 2022-2023 hagin estat alumnes de l'Institut de Celrà.

  Un cop aplicats els criteris de prioritat, si hi ha més demanda que places ofertes, es farà un sorteig per adjudicar les places vacants entre les sol·licituds que no tinguin plaça adjudicada i que tinguin la mateixa puntuació.

  Les places són limitades i el sorteig es farà per famílies. En el cas que una família hagi inscrit més menors que places disponibles, haurà de decidir si accepta o rebutja l’oferta.

  Informació bàsica sobre protecció de dades

  - Identificació del tractament: Sol·licitud d'inscripció a les activitats de l'Àrea d'Educació (activitats educatives).
  - Responsable del tractament: Ajuntament de Celrà.
  - Finalitat del tractament: Registre i seguiment de les persones inscrites a les activitats educatives organitzades per la Corporació.
  - Legitimació: Compliment d'una obligació legal.
  - Drets de les persones destinatàries: Podeu sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades (dret d’oblit), i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles al web de l'Ajuntament.

  Informació addicional

  Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades, podeu accedir a l’apartat Avís legal i protecció de dades de caràcter personal del web de l’Ajuntament.